Introduction to IFRSs/The International Accounting Standards Board von Prof. Dr. Henning Zülch

(2)

Über den Vortrag

High-quality lecture on the subject of "Introduction to IFRSs/The International Accounting Standards Board" in the series "IFR-International Financial Reporting" by Prof. Dr. Henning Zuelch. The online lecture is held in English.

Overview of chapters:

  1. Administrative Overview
  2. Roadmap and Agenda
  3. The International Accounting Standards Board
  4. Selected bodies of the IASB system
  5. Comments on the compostion of the IASB
  6. Convergence of International and US Accounting Standards
  7. Standard Setting Process (Due Process)
  8. The hierarchy of norms within the IFRS
  9. The structure of single standards

Hochwertige Vorlesung zum Thema "Introduction to IFRSs/The International Accounting Standards Board" in der Reihe "IFR-International Financial Reporting" von Prof. Dr. Henning Zuelch. Die Online-Vorlesung wird in englischer Sprache gehalten.

Ueberblick der Kapitel:

  1. Administrative Overview
  2. Roadmap and Agenda
  3. The International Accounting Standards Board
  4. Selected bodies of the IASB system
  5. Comments on the compostion of the IASB
  6. Convergence of International and US Accounting Standards
  7. Standard Setting Process (Due Process)
  8. The hierarchy of norms within the IFRS
  9. The structure of single standards

Dozent des Vortrages Introduction to IFRSs/The International Accounting Standards Board

Prof. Dr. Henning Zülch

Prof. Dr. Henning Zülch

Prof. Dr. Henning Zülch ist Wirtschaftswissenschaftler und leitet seit 2006 den Lehrstuhl für Wirtschaftsprüfung, Controlling und Rechnungswesen an der HHL. Sein Studium der Wirtschaftswissenschaft vollzog er an der Westfälischen Wilhelms-Universität. Danach arbeitete er bei der Ernst & Young Deutsche Allgemeine Treuhand AG erst als Prüfungsassistent und später als Teamleiter im Bereich Assurance & Advisory Business Services.

Kundenrezensionen

(2)
4,5 von 5 Sternen
5 Sterne
1
4 Sterne
1
3 Sterne
0
2 Sterne
0
1  Stern
0

2 Kundenrezensionen ohne Beschreibung


2 Rezensionen ohne Text

Kapitel dieses Vortrages